Kthesë: HAXHIBETI KRYETAR I KUVENDIT KOMUNAL

104827Funksionari i lartë i Forcës së re demokratike Fuad Haxhibeti duhet të jetë kryetar i Kuvendit komunal të Ulqinit në përbërjen e ardhshme, ka vendosur sot udhëheqësia e kësaj parti.

Vendimi është i papritur, sepse ditët që kaluan si kandidat i sigurt në këtë funksion, i cili i ka takuar Forcës, ka figuruar nënkryetari i kësaj parti Xhaudet Cakuli.

Në mandatin e kaluar Haxhibeti ishte kryetari i klubit të këshilltarëve të Forcës në Kuvendin komunal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…