Kthesë në gjykimin për portën në Adë: RRUGA ËSHTË PUBLIKE!

policija ne AdeVëzhguesit e MOGUL-it të cilët bëjnë monitorimin e punës së Gjykatës themelore në Ulqin, sot ishin të pranishëm në gjykimin e iniciuar në bazë të padisë së personit privat Srgjan Kuzman në lidhje me portën me pagesë në hyrje të ishullit Ada. Në gjykim është paraqitur Përfundimi i ekspertit gjyqësorë në lëmin e gjeodezisë ku thuhet që bëhet fjalë për rrugë publike e cila shtrihet përgjatë krejt Ishullit deri tek objektet e NHT “Riviera e Ulqinit”.

Mbasi që u paraqiten provat përfaqësuesi ligjor i kësaj ndërmarrje dha ofertën për ujdi gjyqësore dhe është deklaruar vendimi i menaxhmentit të kompanisë që qytetari i përmendur (paditësi) ka qasje të lirë, gjegjësisht që, siç u tha, “mundet në mes të ditës, apo natës të hyjë dhe të dal”.

Kuzman tha që pret që Gjykata fillimisht të sjell vendimin që ai lirisht mund të hyj në ishull, ndërsa mbas kësaj do ta shqyrtoj ofertën për ujdi jashtëgjyqësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT
Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

Të martën, më 28 qershor 2022, rreth orës 16.00 gjatë punimeve të një kontraktori të papërgjegjëshëm është dëmtuar tubi kryesor i ujësjellësit në Fushën e Ulqinit, është njoftuar Portali Ul-info nga NP

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 29 qershor, në periudhën nga ora 09 deri në 15:00, pa energji elektrike do të jenë pjesa e qendrës së Katërkollës.

Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL
Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL

Me propozim të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, Kuvendi i Komunës të hënën zgjodhi dy nënkryetarë. Ata janë Beqir Sella, funksionar i PD-së dhe Sabr Sallaj, ndryshe nënkryetar i Forcës

Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR
Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR

  Qeveria e Malit të Zi ka bërë të ditur zyrtarisht se presin një sezon dukshëm më të mirë se vitin e kaluar. “Të gjithë treguesit që kemi flasin në favor të kësaj, se sigurisht që jemi 60% më mirë

Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL
Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL

Gani ende nuk i ka mbushur shtatë vjetë.Një ditë u nis prej shtëpie. Nuk i tregoi askuj se ku po shkon. Komshitë Shyqyrija, Kimetja dhe Zhelko e vrejtën se ishte në rrugë. Pas një kohe prindërit e tij