Kuizi për BE: Ulqinaket më të mirat

Kuizi i dijës për BE pak kohë më parë është mbajtur në Herceg Novi mbas ligjërimit në 12 shkollat fillore në të gjitha komunat bregdetare.

Në kuizin me emër “BE unë di, unë kuptoj” fitoi ekipi i profesoreshës Nevenka Kekiq nga Shkolla fillore “Boshko Strugar”, të cilin e përbënin nxënëset Sanja Llagator, Jellena Glenxha dhe Elsa Beqiri.

Vlera e çmimit të parë ishte 800 euro.

Ky aktivitet është organizuar në kuadër të projektit “BE do të thotë PO”, të cilin e realizon Eko Qendra “Delfin” nga Kotorri dhe OJQ “Horizonti i Ri” nga Ulqini në bashkëpunim me delegacionin e BE-së në Mal të Zi, në përkrahjen e Ministrisë së punëve të jashtme dhe të integrimeve evropiane në implementimin e strategjisë komunikuese të përgatitur nga Qeveria e Malit të Zi për periudhën nga viti 2010 deri në vitin 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…