Kuvendi: AKVA-PARK HYRI NË PROGRAMIN E OBJEKTEVE TË

Opstina-UlcinjNë mbledhjen e jashtëzakonshme të Kuvendin komunal të Ulqinit këshilltarët sot kanë miratuar Planin e objekteve të përkohshme për vitin 2014. Me këtë faktikisht është dhënë drita e gjelbër për ndërtimin e akva-parkut në Plazhit të madh.

Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka tërhoqi Propozimin e vendimit për lirimin nga pagesa e kompensimit për akva-park. “Kur të kemi madhësinë e saktë të këtij objekti do të kemi mundësi të diskutojmë për këtë temë”, tha ai.

Seanca ka vazhduar me diskutimin rreth Draftit të Planit hapësinor urbanistik të Komunës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…