Kuvendi: CUNGUT AFAT DERI TË HËNËN

Mustafa (2)Kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Milazim Mustafa ka deklaruar sot që Kolegjiumi i Parlamentit i dha afat kryetarit të komunës Nazif Cungut që deri të hënën, me 23 dhjetor, të dorëzoj kërkesën për thirrjen e seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit. „Në atë mbledhje do të pruhen vendimet për caktimin e numrit të këshilltarëve në përbërjen e ardhshme të KK të Ulqinit dhe për financimin e zgjedhjeve lokale“, tha Mustafa në konferencën për gazetar.

Ai theksoi që në të kundërt seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit do ta thërrasin këshilltarët me nënshkrimet e veta, si dhe që në të do të përcaktohet dhe përgjegjësia e kryetarit të komunës. I pyetur a mund të pritet në atë rast dhe shkarkimi i Cungut, Mustafa u përgjigj: „Nuk e di. Çdo gjë është e mundur“.

Sipas fjalëve të tija, sjellja e këtyre vendime është e nevojshme në mënyrë që mos të ndodh që i gjithë procesi zgjedhor të ketë hije dyshimi. „Por ndoshta dikujt i konvenon pikërisht kjo“, shtoi Mustafa duke pohuar që ai që me 2 dhjetor i ka kërkuar urgjentisht Cungut që të thërras Kuvendin e jashtëzakonshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“
Ulqin 2022/23: PROGRAMI I MANIFESTIMIT „SWEET DECEMBER“

Në Ulqin nga data 15 dhjetor deri më 10 janar organizohet manifestimi “Sweet December”. Emrat e tingullit muzikor, si në gjuhën shqipe ashtu edhe në

Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë
Prim.Dr.Gani Karamanaga: Disa fakte nga historia e shërbimit shëndetësor në Anë të Malit dhe Krajë

Stacioni Shëndetësor  në Katërkollë  Ambulanca e parë në vitin 1949  Në Katërkollë për nevojat e shërbimit shëndetësor dhe të mbrojtjes shëndetësore të popullatës, në vitin

CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: EDHE TË PREMTEN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të premten, më 9 dhjetor, në periudhën prej orës 8 deri në 15,00, pa

Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE
Tirana – Kryeqyteti Evropian i Rinisë: BAJRAKTARI FOLI NË CEREMONINË PËRMBYLLËSE

Kryeqiteti i Shqipërisë, Tirana, këtë vitë ishte “Kryeqyteti Evropian i Rinisë”. Sot u mbajt ceremonia përmbyllëse në Pallatin e kongreseve në Tiranë ku ishin zyrtarët

Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI
Qendra për Kulturë: TË PREMTËN MBRËMJE ME ELENA KOCAQI

NP “Qendra për Kulturë – Ulqin” nis ciklin e mbrëmjeve me temë letrare, historike, kulturore, sociale… Këtë cikël e kemi titulluar ODA, meqë tubon dashamirë