Kuvendi i KK: TË ENJTEN VERIFIKIMI I PLANEVE DHE DORËHEQJEVE

Fatmir Gjeka, Fuad HaxhibetiKryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti thirri për të enjten mbledhjen e radhës, mëson Portali Ul-info.

Në rend të ditës do të jenë dy vendime të cilat më herët i solli kryekomunari Fatmir Gjeka: plani për vendosjen e objekteve të përkohshme dhe ndryshimet dhe plotësimet e Planit detaj urbanistik Fusha e Ulqinit.

Po ashtu është paraparë që të bëhet verifikimi i dorëheqjes të cilën të mërkurën e dha kryetari i Komunës.

Të hënën, në mbledhjen e liderëve të anëtarëve të pushtetit të ri lokal, është dakorduar që të enjten të jap dorëheqje edhe shefi i Parlamentit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…