Kuvendi i Komunës: GJONI DHE HOXHA NËNKRYETARË

pjimageFunksionarët e lartë të Unionit Demokratik të Shqiptarëve dhe Partisë Demokratike Hadixha Gjoni dhe Astrit Hoxha, do të jenë nënkryetar të Komunës së Ulqinit.

Pëlqimin për këtë vendim të kryetarit të Komunës Loro Nrekiq e dha të mërkurën këshilltarët e parlamentit lokal.

Po ashtu, ato vendosën që sekretari i Kuvendit të Komunës të jetë Ardit Ceka, anëtari i Forcës së Re Demokratike.

U miratua edhe propozimi i Vendimit për inicimin e sjelljes së Statutit të Komunës, si dhe u formua komisioni për hartimin e versionit punues të këtij dokumenti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…