Kuvendi i Komunës: MBLEDHJA E RADHËS ME 27 MAJ

– Miratimin e procesverbalit nga Mbledhja e dytë e seancës së dytë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit  të mbajtur më 23.12.2019

 • Konstatimi i dorëheqjes së Kryetarit të Komisionit Zgjedhor Komunal Ulqin – Pjeter Ljuljđuraj
 • Konstatimi i dorëheqjes së anëtarit të Komisionit për lëndën K1- Gëzim Haxhibeti
 • Konstatimi i dorëheqjes së këshilltarit – Arsim Cuca
 • Konstatimi i dorëheqjes së këshilltarit – Ilir Harasani
 1. Pyetjet dhe përgjigjet e këshilltarëve,
 2. Propozim Rregullorja e punës së Kuvendin të Komunës së Ulqinit,
 3. Raporti i punës së kryetarit të Komunës dhe organeve të administratës lokale për vitin 2019,
 4. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Vendimin e Kryetarit të Komunës nr. 01-680/20-2 i dates 05.05.2020. mbi nxjerrjen e Programit të masave në përkrahje qytetarëve dhe ekonomisë gjatë kohës së pandemisë virusit Corona
 5. Propozim raporti i gjendjes se rregullimit te hapësirës për vitin 2019,
 6. Propozim programi i rregullimit te hapësirës per vitin 2020,
 7. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Programin e punës së SH.P.K. ,,Ujësjellës dhe kanalizime” për vitin 2020,
 8. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Programin e kryerjes së veprimtarive komunale SH.P.K. “Veprimtaritë komunale” – Ulqin për vitin 2020,
 9. Raporti për realizimin e Programit vjetor të kryerjes së veprimtarisë komunale dhe pasqyrimi financiar për SH.P.K. ,, Veprimtaritë Komunale ” – Ulqin,
 10. PropozimVendimipërdhënien e pëlqimitnëProgramin e punëssë SH.P.K.,,Parking servisi”përvitin 2020,
 11. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Programin e punës së SH.P.K. ,, Mozhura” për vitin 2020,
 12. Propozim Vendimi për taksat komunale
 13. Propozim Vendimi për ndryshimet dhe plotësimet e vendimit për kushtet dhe mënyrën e emitimit të muzikës në objektet hotelerike dhe përcakimi i rrugëve, pjesëve të rrugëve dhe vendbanimeve dhe lokacioneve të tjera për mbajtjen e tubimeve publike në hapësira të hapura, si dhe kohën e mbajtjes në komunën e Ulqinit,
 14. Propozim Vendim për ngritjen e monumentit me ngritjen e përmendores kushtuar viktimave të termetit të vitit 1979,
 15. Propozim Vendimi për kushtet, mënyrën dhe formën e ndarjes së mirënjohjeve publike dhe shpërblimeve në Komunën e Ulqinit,
 16. Propozim Vendimi për nxjerrjen e Planit akcional për të rinj për periudhën 2020-2021

Zgjedhje dhe emërime

 1. Aktvendim për pagesën e shpërblimit për punën e Komisionit për përpilimin e Propozim Rregullorës së punës së Kuvendit të Komunës së Ulqinit
 2. Propozim Vendimi për shkarkimin e Këshillit drejtues të NP. Qendra për Kulturë Ulqin,
 3. Propozim Vendimi për emërimin e Këshillit drejtues të NP. Qendra për Kulturë Ulqin,
 4. Propozim Aktvendimi për emërimin e anëtarit të këshillit të transmetuesit lokal publik ,, RTUL”,
 5. Propozim Aktvendimi për shkarkimin e anëtarit të bordit të drejtorave të Shoqërisë së përbashkët për shërbimin dhe kordinimin e furnizimit më ujë dhe ujrat e zeza të bregdetit të Malit të Zi dhe komunës së Cetinjës ,, Vodacom ” SHPK,
 6. Propozim Aktvendimi për emërimin e anëtarit të bordit të drejtorave të Shoqërisë së përbashkët për shërbimin dhe kordinimin e furnizimit më ujë dhe ujrat e zeza të bregdetit të Malit të Zi dhe komunës së Cetinjës ,, Vodacom ” SHPK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Të premten në Kala: Përurimi i dy librave të Adriatik Kelmendit
Të premten në Kala: Përurimi i dy librave të Adriatik Kelmendit

  Promovimi i dy librave të njohur, të autorit Adriatik Kelmendi, do bëhet në hapësirat e Muzeut të Ulqinit, të premten nga ora 20:30, në Kalanë e Ulqinit. Këtë e bëri të ditur vet drejtori i Klan

Policia: ARRESTOHET PERSONI ME 54 GRAMË MARIHUANË
Policia: ARRESTOHET PERSONI ME 54 GRAMË MARIHUANË

Mbrëmë rreth orës 19:30 policia ka ndaluar veturën në Kodra dhe ka kontrolluar shoferin P.P. (42) nga Tivari, është bërë e ditur nga Drejtoria e policisë. “Aty është gjetur një pako PVC me lëndë narkotike

Qeveria e Malit të Zi: NGA NESËR MË TË LIRË ÇMIMET E KARBURANTIT
Qeveria e Malit të Zi: NGA NESËR MË TË LIRË ÇMIMET E KARBURANTIT

Nga e martja do të ketë zbritje të re në të gjitha llojet e karburanteve nga nëntë deri në 12 cent në pompa, shkruajnë mediat. Eurosuper 98 do të kushtojë 1.39 euro, Eurosuper 95 do të kushtojë 1.35 euro,

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do