Kuvendi i Komunës: PSD DHE BOSHNJAKËT FORMOJNË KLUB TË PËRBASHKËT

Kuvendi Komunal i UlqinitPartia Socialdemokrate (PSD) dhe Partia Boshnjake (PB) formuan klubin e përbashkët në Kuvendin e Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Siç thonë, klubin e formuan për arsye teknike.

Të dy partitë kanë nga një këshilltarë në Parlamentin e Ulqinit, e që klubi të formohet është e nevojshme që të ketë të paktën dy anëtarë.

Në dy vitet e para në krye të klubit do të jetë këshilltari i PSD-së Naser Resulbegoviq, ndërsa në dy vitet e dyta këshilltari i PB Muamer Rashçiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…