Kuvendi i Komunës: RENDI I DITËS PËR SEANCËN E 18 MARSIT

Miratimin e procesverbalit nga mbledhja e tretë e seancës së dytë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit  të mbajtur më 27 dhe 28.12. 2018.vit.

 1. Pyetjet dhe përgjigjet e këshilltarëve
 2. Programi i punës së Kuvendit të Komunës së Ulqinit për vitin 2019
 3. Propozim vendimi për taksat lokale komunale
 4. Propozim vendimi për ndryshimet dhe plotësimet e Vendimit për furnizimin publik me ujë
 5. Propozim vendimi për masat stimuluese për zhvillimin e bujqësisë
 6. Propozim vendimi për barazi gjinore
 7. Propozim vendimi për ndryshimet dhe plotësimet e Vendimit për themelimin e SHPK Parking servisit
 8. Përfundim për pranimin e Raportit të gjendjes së rregullimit të hapsirës së Komunës së Ulqinit për vitin 2018
 9. Propozim vendimi për blerjen e tokës me qëllim të kompletimit të parcelës urbanistike nr.226 në zonën A nga NP PDU „Ulqini-Qyteti“, për lokalitetin Totoshi Komuna e Ulqinit – Dragović Bajram
 10. Propozim vendimi për blerjen e tokës me qëllim të kompletimit të parcelës urbanistike nr.256 nga NP PDU „Ulqini-Qyteti“, për lokalitetin Kodra 1 – Marniković P.Hilja
 11. Propozim vendimi për blerjen e tokës me qëllim të kompletimit të parcelës urbanistike nr.255 nga NP PDU „Ulqini-Qyteti“, për lokalitetin Kodra 1- Marniković P.Hilja
 12. Propozim vendimi për dhënien e pëlqimit në arritjen e marrveshjes në procedurën kontestimore P.br.134/18

ZGJEDHJET DHE EMËRIMET

 1. Propozim Aktvendimi për emërimin e Komisionit zgjedhor komunal
 2. Propozim Aktvendimin për emërimin e këshillit të transmetuesit lokal publik,, Radio Televizioni – Ulqin ,,
 3. Propozim Vendimi për emërimin e anëtarëve të Bordit të drejtorave SHPK,, Veprimtaritë komunale,,
 4. Propozim Vendimi për emërimin e antarëve të Bordit të drejtorave SHPK,, Ujësjellësi e kanalizimi ,,
 5. Propozim Vendimi për emërimin e anëtarëve të Bordit të drejtorave SHPK, Për ruajtjen dhe mbrojtjen e biodiversitetit , rritjen, gjuetinë e egërsirave dhe peshkimin ,, Ulqin.

Mbledhja do të mbahet më datë 18.03.2019. vit. ( e hënë ), me fillim në ora 11:00 në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Abazoviq: NË ULQIN NË SHTATOR FILLON NDËRTIMI I HOTELEVE TË KATEGORISË SË LARTË
Abazoviq: NË ULQIN NË SHTATOR FILLON NDËRTIMI I HOTELEVE TË KATEGORISË SË LARTË

Kryeministri i Malit të Zi Dr Dritan Abazoviq tha se Ulqini më në fund do të ketë hotele me pesë yje. Siç deklaroi ai, “Sunny Palace” do të ndërtojë një hotel luksoz në vendin e ish “Galebit”, në të cilin

OT: MBI 40 MIJË MYSAFIRË TË REGJISTRUAR QËNDROJNË NË ULQIN
OT: MBI 40 MIJË MYSAFIRË TË REGJISTRUAR QËNDROJNË NË ULQIN

Edhe në mes te gushtit Ulqini shënon një vizitë të shkëlqyer, bëjnë të ditur nga Organizata Turistike. Siç theksohet, në rivierën e Ulqinit qëndrojnë 40.715 mysafirë, prej të cilëve rreth 80 për qind janë

Sonte manifestimI tradicional: “DITËT E BAMIJEVE” NË KALA
Sonte manifestimI tradicional: “DITËT E BAMIJEVE” NË KALA

Aktiviteti “Ditët e bamjes”, tradicionalisht për të pestën vit me radhë do të mbahet sonte, në sheshin Servantes në “Palata Venezia” në Kala, me fillim nga ora 20:00. Turistëve dhe të gjithë vizitorëve

Forca: A.LLUNJI KOORDINATOR PËR ULQIN DHE TIVAR NË TË MIRAT DETARE
Forca: A.LLUNJI KOORDINATOR PËR ULQIN DHE TIVAR NË TË MIRAT DETARE

  Nga Forca e re demokratike është kumtua që sot Asllan Llunji është emëruar Koordinator për Ulqin e Tivar në Ndërmarrjen të Mirat Detare. Asllani lindi në Tivar me 12.02.1992. Shkollën fillore e

Qeveria: GJITHÇKA GATI PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË KOPSHTIT NË FUSHËN E ULQINIT
Qeveria: GJITHÇKA GATI PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË KOPSHTIT NË FUSHËN E ULQINIT

Ajo që është pritur prej shtatë vitesh, ndërtimi i çerdhes së re në Fushën e Ulqinit, është në prag të realizimit. Për këtë projekt kredia është miratuar nga Banka për Zhvillim e Këshillit të Evropës,