Kuvendi i Komunës së Ulqinit: TË HËNËN MBLEDHJA E RREGULLT

Kuvendi Komunal i UlqinitMbledhja do të mbahet të hënën më 23.12.2019 ( e hënë ), me fillim në ora 11:00 në Sallën e Madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit. 

– Miratimin i procesverbalit nga mbledhja e parë e seancës së dytë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit  të mbajtur më 28.10.2019 dhe i seancave të jashtëzakonshme të mbajtura me 28.10.2019 dhe 31.10.2019.

 1. Pyetjet dhe përgjigjiet e këshilltarëve,
 2. Propozim Programi i punës së Kuvendit të Komunës së Ulqinit për vitin 2020,
 1. Propozim Vendimi për Buxhetin e Komunës së Ulqinit për vitin 2020,
 2. Informatë mbi dëmin e shkaktuar nga zjarri në Ullishtën e vjetër në Ulqin,
 3. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në vendimin e Kryetarit të Komunës nr. 01-374/19 dhe 01-375/19 të datës 29.11.2019 për ndarjen e ndihmës financiare dhe në mall, Qeverisë së Republikës së Shqipërisë,
 4. Propozim Vendimi për Ngritjen e Përmendores së Gjergj Kastriotit – Skënderbeut,
 5. Propozim Vendimi për nxjerrjen e Planit lokal të aksionit për arritjen e barazisë gjinore në Komunën e Ulqinit,
 6. Propozim Vendimi për nxjerrjen e Planit lokal për inkluzionin e Romëve dhe Egjiptianëve për periudhën 2020-2023 në Komunën e Ulqinit,
 7. Propozim Vendimi për transportin e auto-taksive në territorin e komunës së Ulqinit,
 8. Propozim Vendimi për linjat publike të transportit të udhëtarëve në trafikun urban dhe periferik në territorin e Komunës së Ulqinit,
 9. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Statutin e SHPK Ujësjellës dhe kanalizim”,
 10. Propozim Vendimi për ndryshimet dhe plotesimet e vendimit për përcaktimin e kompensimit për rregullimin, shfrytëzimin dhe shfrytëzimin e përkohëshëm të tokës në pajtim me Planin e objekteve të përkohëshme dhe
 11. Propozim Vendimi për ndryshimet dhe plotësimet e vendimit për kalimin e të drejtës së pronësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit