Kuvendi i Komunës: SEKRETAR DO TË JETË ARDIT CEKA

Ardit CekaMagjistri i juridikut Ardit Ceka do të jetë sekretari i ri i Kuvendit të Komunës së Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Ai në këtë funksion do të zgjidhet në mbledhjen e parlamentit lokal e cila do të mbahet të mërkurën, me 11 korrik.

Përndryshe, Ceka në këtë vend do të zëvendësojë Pranvera Suliqin, e cila do të kalojë në funksionin e sekretares së Sekretariatit për Administratë dhe Veprimtari Shoqërore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…