Kuvendi i Komunës: SHPALLJA PUBLIKE PËR ANËTARËT E KËSHILLIT TË RTUL

RTV Ulqin, RTV UlcinjKëshilli për Zgjedhje dhe Emërime i Kuvendit të Komunës së Ulqinit shpalli thirrjen publike për dorëzimin e propozimeve për emërimin e anëtarëve të Këshillit të Radio Televizionit Ulqin (RTUL).

Siç theksohet, do të zgjidhen pesë anëtarë nga fushat e kulturës, arsimit, sportit, OJQ dhe sipërmarrjes.

Konkursi u hap me 6 shtator dhe do të zgjasë 15 ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…