Kuvendi i Komunës: TË ENJTEN MBLEDHJA E RADHËS

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit, Ardian Mavriq, ka thirrur seancën e këti institucioni për të enjten, më 13 tetor.

Për këtë seancë u propozua rendi i ditës në vijim:

Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e katërt e seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, mbajtur, më 29.07.2022
1. Pyetjet dhe përgjigjet e këshilltarëve
2. Propozimi i Programit të punës së Kuvendit për tremujorin e katërt të vitit 2022.
3. Propozim Vendimi për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit  të SHPK “Për ruajtjen dhe mbrojtjen e biodiversitetit, zhvillimit dhe gjuetinë e egërsirave dhe peshkim” Ulqin
4. Propozim Vendimi për dhënen e pëlqimit në Statutin e SHPK “Për ruajtjen dhe mbrojtjen e biodiversitetit, zhvillimit dhe gjuetinë e egërsirave dhe peshkim” Ulqin
5. Propozim Vendimi për dhënen e pëlqimit në Statutin e SHPK “Parking servis” Ulqin
6. Propozim Vendimi për konfirmimin e Vendimit të Kryetarit të Komunës nr. 01-082/22-1177 të datës 13.09.2022 për shkarkimin e Skender Rexhoviq nga anëtarësia e Bordit të drejtorëv të SHPK “Vodacom”
7. Propozim Vendimi për konfirmimin e Vendimit të Kryearit të Komunës nr. 01-082/22-1178 të datës 13.09.2022 për emërimin e Dollaku Gentit për anëar të Bordit të drejtorëve të SHPK “Vodacom”
8.

ZGJEDHJE DHE EMËRIME

9. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Vendimin për shkarkimin e drejtorit ekzekutiv të SHPK “Veprimtaritë komunale” Ulqin
10. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Vendimin për emërimin e drejtorit ekzekutiv të SHPK “Veprimtaritë komunale” Ulqin
11. Propozim Vendimi për emërimin e Asmir Çoboviq për anëtar të Bordit të drejtorëve të SHPK “Për ruajtjen dhe mbrojtjen e biodiversitetit, mbarështimin dhe gjyetinë e egërsirave dhe peshkim” Ulqin
12. Propozim Vendimi për emërimin e Mirsad Markashit për anëtar të Bordit të drejtorëve të NP “Qendra për kulturë”

Mbledhja do të mbahet, më 13.10.2022 (e enjte) në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit me fillim në orën 11:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“Riviera e Ulqinit”: QAMIL HOXHA DREJTOR I RI EKZEKUTIV
“Riviera e Ulqinit”: QAMIL HOXHA DREJTOR I RI EKZEKUTIV

Menaxheri i diplomuar i hotelerisë Qamil-Qamo Hoxha është drejtor i ri ekzekutiv i Kompanisë „Riviera e Ulqinit“. Këtë vendim Bordi i Drejtorëve të kësaj kompanie e ka marrë të hënën, në një seancë të

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi, mëson Portali Ul-info. Në ditën e parë të vizitës së saj

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë, disa vendosën të marrin pjesë në hapjen ceremoniale të një tjetër Festivali

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e parë dhe ishin kryesisht gjermanë të sjellë nga agjencia “Miramare”.