Kuvendi i Komunës: TË ENJTEN MBLEDHJA E RE

Mbledhja e re e Kuvendit të Komunës do të mbahet më 28.07.2022 (e enjte) në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit me fillim nga ora 12:00, tha kryetari i Kuvendit Ardijan Mavriqi.

Ai për këtë mbledhje propozoj këtë rend të ditës:

– Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e dytë e seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit të mbajtur më 17.06.2022 e vazhdimi i seancës më 27 qershor 2022 dhe ________
– Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e tretë e seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit të mbajtur më 19.07.2022
1. Pyetjet dhe përgjigjet e këshilltarëve
2. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Statutin e shoqërisë me përgjegjësi të kufizuar “Parking servis” Ulqin
3. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Planin dhe programin e punës dhe planit finaciar  për vitin 2022 IP Qendra ditore për fëmijë dhe të rinj me pengesa dhe vështirësi në zhvillim “Sirena” Ulqin
4. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Vendimin e Këshillit drejtues për ndryshimet dhe plotësimet e Statutit të IP Qendra ditore për fëmijë dhe të rinj me pengesa dhe vështirësi në zhvillim “Sirena” Ulqin, nr. 01-68/2-68 të datës 28.02.2022
5. Propozim Vendimi për dhënien e plqimit në Raportin e punës të IP Qendra ditore për fëmijë dhe të rinj me pengesa dhe vështirësi në zhvillim “Sirena” Ulqin për vitin 2021
6. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Planine Punës dhe Planin Financiar për vitin 2022 të NP “Qendra për Kulturë”
7. Propozimi Vendimi për dhënien e pëlqimit Kryetarit të Komunës për Vendimin për binjakëzimin e Komunës së Ulqinit dhe qytetit Silvi në Republikën e Italisë nr. 01-040/22-732 nga 30.05.2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer