Kuvendi i Komunës: TË HËNËN MBLEDHJA E RADHËS

Kuvendi Komunal i UlqinitPredsjednik Skupštine Opštine Ulcinj Ilir Čapuni je za ponedeljak zakazao treću sjednicu prvog redovnog zasjedanja Skupštine Opštine Ulcinj.

Za ovu sjednicu predložen je slijedeći

R e n d d i t e

Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e dytë e seancës së parë të rregullt të Kuvendit
të Komunës së Ulqinit, mbajtur, më 11. 07. 2018
1. Pyetjet dhe përgjigjet e këshilltarëve,
2. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Vendimin marrjen e kredisë të NP “Veprimtaritë komunale” Ulqin, numër 1701 të datës 31. 05. 2017,
3. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Statutin e SH.P.K. “Veprimtaritë komunale” Ulqin me Vendimin e Këshillit drejtues,
4. Raporti i punës i NP “Veprimtaritë komunale” Ulqin për vitin 2017 me Vendimin e Këshillit drejtues,
5. Programi i punës i NP “Veprimtaritë komunale” Ulqin për vitin 2018 me Vendimin e Këshillit drejtues,
6. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit me qëllim të kompletimit të PU nr. 86 ID PDU për lokalitetin Pinjesh për Artan Hoxhën,
7. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit me qëllim të vendosjes së përçuesit kablor 10 Kv për repetitorin – përfshirës TS 35/10 Kv “Ulqini i ri” rrjeti 10 Kv,
8. Propozim Vendimi për shpalljen e Thirrjes publike për dhënien me qira afatgjate të patundshmërive (Aqua parku) dhe
9. Propozim Vendimi për transferimin e të drejtave pronësore.

Mbledhja do të mbahet, më 30. 07. 2018 (e hënë), me fillim në orën 11:00 në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer