Kuvendi i Komunës: TË MËRKURËN MBLEDHJA E PARLAMENTIT LOKAL

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Ulqinit caktoi për datën 02.06.2021 ( e mërkure ) mbledhjen e Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

Ai për këtë mbledhje propozoi rendin e ditës si më poshtë:

 • Miratimin e procesverbalit nga mbledhja e dytë e seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit të mbajtur më 08.04.2021 dhe 15.04.2021. vit
 1. Pyetjet dhe përgjigjet e këshilltarëve,
 2. Propozim Aktvendimi për shkarkimin kryetarit dhe anëtarëve të Bordit të drejtorëve SH.P.K “ Veprimtaritë komunale”, Ulqin
 3. Propozim Aktvendimi për emërimin kryetaritdhe anëtarëve të Bordit të drejtorëve SH.P.K “ Veprimtaritë komunale”, Ulqin
 4. Propozim Aktvendimi për shkarkimin e kryetarit dhe anëtarëve të Bordit të drejtorëve SH.P.K “ Ujësjellësi dhe Kanalizime”, Ulqin
 5. Propozim Aktvendimi për emërimin e kryetarit dhe anëtarëve tëBordit të drejtorëve SH.P.K “Ujësjellësi dhe Kanalizime”, Ulqin
 6. Propozim Aktvendimi për shkarkimin e kryetarit dhe anëtarëve të Bordit të drejtorëve NP ”Qendër për kultur”, Ulqin
 7. Propozim Aktvendimi për emërimin e kryetarit dhe anëtarëve të Bordit të drejtorëve NP ”Qendër për kultur“, Ulqin
 8. Propozim Aktvendimi për shkarkimin e kryetarit dhe anëtarëve të Bordit të drejtorëve SH.P.K “ Për ruajtjen dhe mbrojtjen e biodivrsitetit, rritjen dhe gjuetinë e egërirave”, Ulqin
 9. Propozim Aktvendimi për emërimin e kryetarit dhe anëtarëve të Bordit të drejtorëve SH.P.K “Për ruajtjen dhe mbrojtjen e biodivrsitetit, rritjen dhe gjuetinë e egërsirave”, Ulqin
 10. Propozim Aktvendimi për shkarkimin e kryetaritdhe anëtarëve të Bordit të drejtorëve IP Qendra ditore për fëmijë dhe të rinj me pengesa dhe vështirësi në zhvillim “SIRENA”, Ulqin
 11. Propozim Aktvendimi për emërimin e kryetaritdhe anëtarëve të Bordit të drejtorëve IP Qendra ditore për fëmijë dhe të rinj me pengesa dhe vështirësi në zhvillim “SIRENA”, Ulqin
 12. Propozim Aktvendimi për shkarkimin e kryetaritdhe anëtarëve te Bordit të drejtorëvetë këshillit “RTUL” ,Ulqin
 13. Propozim Vendim për zgjedhjen e Nënkryetarit të Kuvendit të Komunës së Ulqinit
 14. Propozim Perfundimi per dhënien e vendimeve te përkohshme për shfrytzimin e veprimarive ekonomike, shfrytëzuesve te objekteve te perkohshme,
 15. Informata për demolimin e portës rrethuese te Shasit
 16. Propozimi i Planit lokal të mbrojtjes së mjedisit të Komunës së Ulqinit 2020-2024,
 17. Propozimi i Planit lokal të veprimit të biodiversitetit për zonën e Komunës së Ulqinit për periudhën 2020-2025,
 18. Propozimi i Planit lokal energjetik të Komunës së Ulqinit 2020-2030,
 19. Propozim vendimi për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit për të ardhurat e nëpunësve dhe zyrtarëve lokalë,
 20. Propozim vendimi për kriteret e hollësishme për shfrytëzimin e mjeteve nga rezervat aktuale dhe të përhershme buxhetore,
 21. Propozim vendimi për ndryshimet dhe plotësimet e Vendimit për transportin autotaksi,
 22. Propozimi i Vendimit për ndryshimet dhe plotësimet e Vendimit për ndërtimin e objekteve lokalë me interes të përgjithshëm,
 23. Propozim vendimi për dhënien e pëlqimit në Vendimin e Bordit të drejtorëve të SHPK Veprimtaritë komunale, nr. 02-70/20-3 të datës 20.11.2020,
 24. Propozim vendimi për dhënien e pëlqimit në Vendimin e Bordit të drejtorëve të SHPK Veprimtaritë komunale, nr. 02-70/20-2 të datës 20.11.2020,
 25. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit ne Programin e rimëkëmbjes së veprimtarive komunale me planin financiar dhe Vendimi për ndryshimet dhe plotësimet e Programit te rimëkëmbjes së veprimtarive komunale me planin financiar për vitin 2021,
 26. Raport për realizimin e Programit vjetor veprimtarine e punëve komunale per vitin 2020 SHPK “Veprimtarite Komunale” Ulqin
 27. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Programin e punës dhe Planin financiar të SHPK Parking servis,
 28. Propozim Vendimi për sjellen e Programit të rregullimit të hapsirës në Komunën e Ulqinit për vitin 2021
 29. Propozim Vendimi për transferimin e së drejtës për ndërtim Unionit të sindikatave të lira të Malit të Zi,
 30. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit për nënshkrimin e marrëveshjes për lëshimin në shfrytëzim të ambienteve të NP Qendra për kulturë IP Qendrës ditore “Sirena”,
 31. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Programin e punës dhe Planin financiar të SHPK Ujësjellësi dhe kanalizimi Ulqin, të datës 21.12.2020,
 32. Propozim Vendimi për dhënien e pëlqimit në Statutin e SHPK Parking servis Ulqin,
 33. Propozim Vendimi për financimin e sportit ne territorin e Komunës së Ulqinit,
 34. Propozim Vendimi për ndryshimet dhe plotësimet e Vendimit për themelimin e shoqërise me përgjegjësi të kufizuar „Parking servis Ulcinj“,
 35. Propozim per hapjen e hetimit parlamentar dhe formimit të këshillit anketues.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Klan Kosova: MYSAFIR MUNIB ABAZI – SI E KALOI ULQINI SEZONIN VEROR

Abazoviq: FILLON KTHIMI I PRONAVE QYTETARËVE TË ULQINIT NË VALDANOS

TV Ul-info: GJELOSH GJOKAJ – “BABAI” I GRAFIKËS MODERNE

Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR
Themelohet Klaster i Bujqëve të Malit të Zi: SKENDER KALEZIQI ZGJIDHET NËNKRYETAR

Në Dhomën e Tregtisë së Malit të Zi u mbajt Kuvendi Themelues i Klasterit të Prodhuesve Bujqësor nga Mali i Zi. Në Kuvendin themelues morën pjesë përfaqësuesit nga të gjitha komunat e Malit të Zi, ndërsa

Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT
Të dielën në Katërkollë: MBRËMJE PËRKUJTIMORE KUSHTUAR DRITAN KURTIT

Me rastin e njëvjetorit të vdekjes së kryetarit të saj Dritan Kurti, Shoqata “Ora” do të organizojë mbrëmjen përkujtimore “Një vit pa Dritanin”. Në kuadër të mbrëmjes përkujtimore do të shfaqet filmi dokumentar

Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!
Bajraktari: VALDANOSI IU KTHYE QYTETARËVE, DUHET EDHE ULQININ!

“Me kënaqësi dhe lumturi hyj në Valdanos”, deklaroi kryetari i Këshillit Komunal të Lëvizjes Qytetare URA Omer Bajraktari. Ai tha që padrejtësia shumëdekadëshe më në fund po përmirësohet. “Si

BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT
BIRN: KRIPORJA ËSHTË ENDE NJË THESAR I ULQINIT

I rrethuar nga fabrika dhe magazina të braktisura, gazetari i Ulqinit Mustafa Canka diskuton për zogjtë me një çift të moshuar gjerman në kriporet dikur të famshme të këtij qyteti bregdetar malazez. Me

Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”
Komuna e Ulqinit: TË DIELËN NË RANË FUSHATA “ULtra Green”

Në kuadër të fushatës ULtra Green, të dielën, më 24 tetor 2021, në periudhën nga ora 11:00-15:00, në Ranë do të organizohet prezantimi i aktivitetet dhe shpërndarja e broshurave. Në orën 13:00, gazetarëve