Kuvendi i komunës: TË MËRKURËN PARLAMENTI I FËMIJËVE

Kuvendi i Komunës së Ulqinit me rastin e 20 Nëntorit – Ditës së miratimit të Konventës së KB-së për të Drejtat e Fëmijës, më 16.11.2022 (e mërkurë) në sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit, me fillim nga ora 11:00, organizon Parlamentin e Fëmijëve.

Në mbledhje do të shqyrtohen detyrimet e shoqërisë ndaj fëmijëve dhe të rinjve, si dhe problemet aktuale me të cilat përballen ata në bazë të Konventës për të Drejtat e Fëmijëve dhe të gjitha pyetjet e tjera që do të shtrojnë përfaqësuesit, përkatësisht nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme nga Ulqini.

Në mbledhje, përveç këshilltarëve, do të marrin pjesë edhe Kryetari i Kuvendit, Kryetari i Komunës së Ulqinit dhe krerët pushtetit ekzekutiv, përfaqësuesit e shkollave, mediave, sektorit civil dhe institucioneve kompetente.

Gjatë mbledhjes në pyetjet e nxënësve të shkollave fillore dhe asaj të mesme nga Ulqini, do të përgjigjen: Kryetari i Kuvendit, Kryetari i Komunës, këshilltarët, sekretarët, instituconet kompetente publike dhe përfaqësues të tjerë të pushtetit lokal.

KRYETARI

Ardijan Mavriq, d.v.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Presidentja e Kosovës në Mal të Zi: SOT NË PODGORICË, NESËR NË ULQIN
Presidentja e Kosovës në Mal të Zi: SOT NË PODGORICË, NESËR NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani Sadriu, me ftesë të kryetarit të Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, po qëndron sot dhe nesër për një vizitë zyrtare në Mal të Zi. Presidentja Osmani Sadriu

Kryetari Bajraktari: Ngushëllime për viktimat e tërmetit në Turqi
Kryetari Bajraktari: Ngushëllime për viktimat e tërmetit në Turqi

Kryetari i Ulqinit Omer Bajraktari, ka shprehur ngushëllimet e tij të thella për familjet dhe popullin turk në keto momente të vështira pas tërmetit shkatërrues që goditi Turqinë dhe Sirinë. Qytetarët

Nimanbegu: Telegram ngushëllimi për tërmetin shkatërrues në Turqinë juglindore
Nimanbegu: Telegram ngushëllimi për tërmetin shkatërrues në Turqinë juglindore

AMBASADA E REPUBLIKËS SË TURQISË Sh.E.T. Mr. Barış Kalkavan, ambasador   Shkëlqesia Juaj, Si mik me lidhje të gjata historike me Republikën e Turqisë, qytetarët tanë dhe të gjithë shqiptarët ndjehen thellësisht

Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE
Në fund të shkurtit: SEANCA E PËRBASHKËT E QEVERISË SË MALIT TË ZI DHE QEVERISË SHQIPTARE

Qeveria e Malit të Zi do të mbajë një seancë të përbashkët me qeverinë shqiptare në fund të këtij muaji, mëson Portali Ul-info. Siç pritej, me atë rast në Podgoricë do të nënshkruhen më shumë se 10 marrëveshje

Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN
Abazoviq: KONKURS PËR RREGULLIMIN E PLAZHIT TË VOGËL DHE NJË TUNELI ME LIMAN

Kryeministri i Malit të Zi Dritan Abazoviq njoftoi gjatë vizitës së fundit se do të shpallet një konkurs ndërkombëtar për rregullimin e Plazhit të Vogël dhe një tunelit që do ta lidhë atë me Limanin. “Kjo