Kuvendi i Malit të Zi: ABAZOVIQ DEPUTETI MË AKTIV

Dritan AbazoviqDeputeti dhe nënkryetari i Lëvizjes qytetare URA Dritan Abazoviq më së shumti ka marrë fjalën në mbledhjet e sivjetme të Parlamentit, tregojnë të dhënat nga sistemi i konferencës së Kuvendit të Malit të Zi.

Siç transmeton “Pobjeda”, deputeti më i ri në Kuvend ka marrë fjalën 87 herë.

Ai, siç shtohet, gjithsej foli gati katër orë, gjegjësisht tre orë e 54 minuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…