Kuvendi i Malit të Zi: MURATOVIQ U ZGJODH PROKURORE

Parlamenti i Malit të Zi të martën zgjodhi për prokurore themelore shtetërore në Ulqin Feriha Muratoviq. Për të nga 60 të pranishëm votuan 56 deputet.

Në këtë funksion Muratoviqen e propozoi Këshilli prokurorial, për arsye të, siç është shpjeguar, dijës, gatishmërisë, profesionalizmit dhe reputacionit personal për kryerjen e funksionit të prokurorit.

Muratoviq deri tani ishte zëvendëse e prokurorit themelor shtetëror në Ulqin.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…