Kuvendi i Malit të Zi: PËR KRIPORE ME 4 PRILL

Odbor za ekonomiju, aleksandar damjanovicSeancë dëgjimore kontrolluese me rastin e ngjarjeve aktuale në Kriporen e Ulqinit do të mbahet të premten me 4 prill, është arritur marrëveshja në mbledhjen e Këshillit parlamentar për ekonomi.

Kryetari i këtij trup Aleksandar Damjanoviq ka deklaruar që në seancën dëgjimore kontrolluese para anëtarëve të këshillit parlamentar për ekonomi do të jenë të pranishëm drejtori i Kripores, si dhe ministrat e financave dhe ekonomisë.

Në fund të këtij muaji punëtorëve të ndërmarrjes më të vjetër në Ulqin ju skadojnë kontratat e punës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…