Kuvendi i Malit të Zi: TËRHIQET LIGJI PËR SIMBOLE NACIONALE

Skupstina Crne Gore, Kuvendi i Malit te ZiMinistria për të drejtat e njeriut dhe pakicave ka tërhequr nga procedura parlamentare Propozim ligjin për zgjedhjen, përdorimin dhe shfaqjen publike të simboleve nacionale për shkak të numrit të madh të amendamenteve për këtë akt ligjor, mëson agjencia MINA.

Këshilli ligjvënës i Kuvendit të Malit të Zi duhej sot të shqyrtonte 36 amendamente të deputetëve për ligjin e propozuar.

Amendamentet i kanë dorëzuar përfaqësuesit e Frontit demokratik, Partisë boshnjake, Malit të Zi Pozitiv, Partisë socialdemokrate dhe partive shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: Kumtesë mbi aktivitetin e Komunës

Shërbimi i Mbrojtjes dhe Shpëtimit të Komunës së Ulqinit niset në ndihmë në qytetin e Shkodrës. Pas zjarrit që ka kapluar një lagje në Shkodër dhe me kërkesë të Kryetarit të Bashkësisë Shkodër z.Benet Beci