Kuvendi i MZ: GJEKA DHA DORËHEQJE

Fatmir Gjeka, Fuad HaxhibetiDeputeti Fatmir Gjeka ka dhënë dorëheqje në këtë funksion për, siç shpjegoi, papajtueshmërisë me funksionin tjetër në të cilin u zgjodh, transmeton agjencia Mina.

Gjeka më 24 shkurt është zgjedh për kryetar të komunës së Ulqinit.

Pritet që Gjeken në atë funksion ta zëvendësoj Nik Gjeloshaj nga Lëvizja qytetare “Alternativa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…