Kuvendi i MZ: KËSHILLET NACIONALE CAKTOJNË FESTAT

Skupstina CG, Kuvendi MZKëshilli për legjislacion i Kuvendit të Malit të Zi solli dje vendimin që këshillat nacional të pakicave të jenë kompetentë për caktimin e datave të cilat mund të shpallen për festa nacionale të pakicave.

Për propozimin e tyre pëlqimin duhet ta jap Ministria për të drejtat e njeriut dhe pakicave.

Sipas projekt ligjit për shfaqjen publike të simboleve kombëtare, ato nuk mund të përdoren në ndërtesat dhe hapësirat e organeve qendrore shtetërore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…