Kuvendi i MZ: MARKIQ ANËTARË I KËSHILLIT GJYQËSORË

Loro Markiq, Ljoro MarkicAvokati nga Ulqini Loro Markiq u zgjodh sonte në mbledhjen e Këshillit për sistem politik, drejtësi dhe administratë të Kuvendit të Malit të Zi për anëtarë të Këshillit gjyqësorë.

Për të votuan deputetët e PDS-së(DPS), PSD-së(SDP) dhe PSP-së(SNP), si dhe nënkryetarja e MZ Pozitiv Azra Jasaviq.

Ndër kandidatët të cilët nuk u zgjodhën ishte dhe funksionari i PDS-së lokal Nail Rexha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…