Kuvendi i MZ njëzëri: BAROVIQIT TI MERREN AKSIONET E KRIPORES

Veselin BarovicPrivatizimi i Kripores ishte i pasuksesshëm. Qeveria e Malit të Zi dhe Këshilli për privatizim duhet të shohin mundësin e kthimit të paketës shumicë të aksioneve të kësaj ndërmarrje shtetit me  barazim, njëzëri është vendosur në mbledhjen e Komisionit për përcjelljen dhe kontrollin e privatizimit të Kuvendit të Malit të Zi.

Komisioni i ka propozuar Fondit investues-zhvillimor ti jap ndihmë Sindikatës së Kripores, e cila është e vetmja që është lajmëruar në tender për qiramarrje të kësaj ndërmarrje në mënyrë që të nis prodhimin. Është ftuar dhe Elektroekonomia që ti kyç rrymën Kripores, ndërsa Qeveria dhe administrata e kompanisë duhet të shohin mundësinë e lidhjes së eksperiencës së punës (stazhit)  punëtorëve dhe pagesën e pagave të prapambetura.

Prokurorit të lartë shtetëror është propozuar që të rishikojë punën e ndërmarrjes prej momentit që drejtimin e Kripores e morri Eurofondi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit