Kuvendi i MZ: PARTITË SHQIPTARE RUAJTËN QEVERINË E GJUKANOVIQIT

Milo Djukanovic, Dusko MarkovicNë Kuvendin e Malit të Zi mbrëmë, mbas tre ditë diskutime, është votuar votëbesimi i Qeverisë malazeze.

Për mbijetesë të kabinetit të kryeministrit Millo Gjukanoviq kanë votuar 42 deputetë, që është një votë më shumë se shumica e nevojshme.

Kjo do të thotë se Qeveria e Malit të Zi praktikisht ka mbijetuar me votat e dy deputetëve nga radhët e partive Shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…