Kuvendi i MZ: PËR MASAT URGJENTE NË ULLISHTË NEVOJITEN 300.000 EURO

ValdanosPër revitalizimin e tërësishëm të ullishtës në Valdanos nevojiten një milion euro, njoftohet nga Këshilli i Kuvendit për Turizëm, Planifikim Hapësinor dhe Bujqësi të Kuvendit të Malit të Zi.

Sipas vlerësimeve të tyre, për realizimin e masave urgjente nevojiten rreth 300 mijë euro.

Nga Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural njoftuan se së shpejti do të publikojnë projektin e mbrojtjes së ullishtës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…