Kuvendi i MZ: U MIRATUA LIGJI PËR VETËQEVERISJE VENDORE DHE TURIZËM

Skupstina Crne Gore, Kuvendi i Malit te ZiKuvendi i Malit të Zi mbrëmë nuk e miratoi Propozim Ligjin për ndryshimet dhe plotësimit e Ligjit për zgjedhjen e këshilltarëve dhe deputetëve, sepse nuk kishte shumicë prej dy të tretash.

Siç transmeton Antena M, Kuvendi miratoi plotësimet e Ligjit për medie elektronike, si dhe ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për regjistrin zgjedhor.

Kuvendi miratoi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për financimin e subjekteve dhe fushatave zgjedhore.

Propozimi i Ligjit për turizëm dhe hoteleri fitoi dritën e gjelbër, pastaj Propozimi i Ligjit për zyrtarë dhe nëpunës shtetëror, Ligji për vetëqeverisjen vendore, si dhe plotësimet e Ligjit për financimin e vetëqeverisjes vendore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…