Kuvendi komunal: CUNGU ME 5 KORRIK DORËZON RAPORTIN E PUNËS

Në mbledhjen e Kolegjiumit, të cilin e përbëjnë kryetari i KK Milazim Mustafa dhe kryetarët e klubeve të këshilltarëve në parlamentin komunal, është vendosur që në mbledhjen e cila do të mbahet të hënën të verifikohet rendi i ditës i mbledhjes së ardhshme të kuvendit lokal.

Në këtë mbledhje këshilltarët do të diskutojnë për 19 pika, ku përfshihet raporti i punës së kryetarit të komunës Nazif Cungu, llogaria përfundimtare e buxhetit, huamarrja(kredia) e re e komunës dhe puna e organizatave publike.

Pritet që seanca e kuvendit të filloj punën me 5 korrik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…