Kuvendi komunal: MBLEDHJA PARA MUAJIT TË RAMAZANIT?

Këshilltarët e Kuvendit komunal të Ulqinit kanë fituar të premten propozimin e rendit të ditës i cili përmban 14 pika. Në letër thuhet që për ditën  e mbajtjes së mbledhjes këshilltarët do të informohen më vonë.

Sipas njohurive të portalit tonë, planifikohet që kjo seancë të mbahet nga 5 deri me 8 korrik, gjegjësisht para fillimi të muajit të Ramazanit. Por, për këtë gjë deri tani nuk është folur as në Kolegjiumin e Kuvendit dhe as në nivelin e koalicionit në pushtet.

Sipas rendit të propozuar të Parlamentit lokal këshilltarët, përveç tjerash, do të diskutojnë për raportin e punës së kryetarit të Komunës Nazif Cungu, rebalancit të buxhetit, marrjen e kredisë së re dhe zgjedhjen e administratorit kryesor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…