Kuvendi komunal: NË FILLIM TË QERSHORIT PËR KREDI

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitMbledhja e Kuvendit komunal të Ulqinit, në të cilën do të pruhet vendimi për transferimin e të drejtave për dispozicion të tokës ndërtimore në mënyrë që të merret kredia tek Atlas banka, do të mbahet kah fillimi i qershorit.

Materiali për mbledhje i është dërguar këshilltarëve, ndërsa data e saktë e mbledhjes do të jetë i njohur të premten, kur do të mbahet kolegjiumi tek kryetari i Parlamentit Fuad Haxhibeti.

Ministria e financave ka dhënë pëlqimin që komuna e Ulqinit të marrë kredi me vlerë prej 1,2 milion euro. Mbas shqyrtimit të ofertave të bankave, është vlerësuar që kushtet më të mira i ka ofruar Atlas banka. Mbetet vetëm të dakordohet niveli i kamatës: banka ofron nëntë, ndërsa komuna propozon tetë për qind.

Pjesa më e madhe e kredisë do të shpenzohet në pagesën e pagave të prapambetura të punëtorëve të komunës dhe të ndërmarrjeve themelues i të cilëve është vetëqeverisja lokale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit