Kuvendi komunal: NESËR PËR REBALANCË, BUXHET DHE TAKSA TË REJA

kuvendi-komunal-skupstina-opstineKëshilltarët e Kuvendit komunal të Ulqinit do të vazhdojnë të premten mbledhjen e dytë të seancës vjeshtore. Siç u paralajmërua, në rend të ditës, përveç të tjerave, do të jetë edhe rebalanci i buxhetit për vitin 2016 dhe buxheti për vitin e ardhshëm.

Këshilltarët do të diskutojnë për Propozim vendimin për vlerën e tregut të patundshmërive për vitin 2017 dhe për propozimin e rritjes së taksës së banimit.

Për arsye se nuk e ka pëlqimin e Qeverisë, Kuvendi komunal të mërkurën, me shumicë votash, ka vendosur që në rend të ditës mos të jetë propozimi i pushtetit ekzekutiv për kompensim komunal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…