Kuvendi komunal: RRITJA E ÇMIMIT TË UJIT DHE KANALIZIMIT PËR AMVISËRI

Fehim AvdiuNë mbledhjen e ardhshme të Kuvendit komunal të Ulqinit, e cila do të mbahet të mërkurën, me 1 mars, në rend të ditës do të jetë “Propozim vendimi për dhënien e pëlqimit në Vendimin për korrektimin e çmimit të ujit dhe shërbimeve për shfrytëzimin e kanalizimit të qytetit në zonën e komunës ës Ulqinit”.

Siç mëson Portali Ul-info, parashihet që këto shërbime, për persona fizik të kenë vetëm një tarifë, e jo, si deri tani, dy: veroren dhe dimëroren.

Thuhet që amvisëritë në komunë të Ulqinit në të ardhmen do të paguajnë 1,13 euro për një kubikë ujë, së bashku me shërbimet e llogaritura të kanalizimit, që është rreth 20 për qind më shumë se deri tani.

Përndryshe, kjo ishte kërkesë e këshilluesve të huaj të cilët punojnë në realizimin e projektit të përmirësimit të sistemit të ujësjellësit dhe kanalizimit në komunë të Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“Riviera e Ulqinit”: QAMIL HOXHA DREJTOR I RI EKZEKUTIV
“Riviera e Ulqinit”: QAMIL HOXHA DREJTOR I RI EKZEKUTIV

Menaxheri i diplomuar i hotelerisë Qamil-Qamo Hoxha është drejtor i ri ekzekutiv i Kompanisë „Riviera e Ulqinit“. Këtë vendim Bordi i Drejtorëve të kësaj kompanie

Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN
Presidentja e Kosovës viziton Malin e Zi: FILLIMISHT NË PODGORICË, PASTAJ NË ULQIN

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, në fillim të muajit të ardhshëm do të qëndrojë për një vizitë zyrtare dyditore në Mal të Zi,

Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)
Ulqin: NË FUND TË JANARIT SHIJOHET NOTI NË PLAZHIN E VOGËL (Video)

Sot ishte një ditë e bukur në Ulqin, të cilën qytetarë të shumtë e shfrytëzuan për shëtitje apo punë në Ullishtë. Në të njëjtën kohë,

Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën
Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan

Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS
Përvjetori: GJYSMË SHEKULLI NGA THEMELIMI I QENDRËS NATURISTE NË ADË TË BUNËS

Këtë vit bëhet gjysmë shekulli nga fillimi i funksionimit të Qendrës naturiste në Adë të Bunës. Në korrik të vitit 1973 u pritën mysafirët e