Kuvendi komunal: SOT KOLEGJIUMI

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitTek kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit Fuad Haxhibeti sot do të mbahet mbledhja e Kolegjiumit në të cilën do të caktohet data e mbledhjes së ardhshme të Parlamentit lokal.

Pika kryesore e kësaj mbledhje do të jetë miratimi i buxhetit për këtë vit, kështu që është gati e sigurt që kjo seancë do të mbahet me 31 mars, kur skadon vendimi për financim të përkohshëm.

Sipas propozimit, buxheti i komunës së Ulqinit në këtë vit do të jetë 7,65 milion euro. Vitin e kaluar buxheti është realizuar në shumën prej pesë milion euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…