Kuvendi: LIGJËRATË MBI NATO-në

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425Në Sallën e madhe të Kuvendit komunal të Ulqinit sot është organizuar seminari me temë “Integrimi i Malit të Zi në NATO”.

Ligjërues në këtë temë ishin admirali i ushtrisë sllovene Renato Petriq dhe koloneli dr Mehmedin Tahiroviq, si dhe ambasadori i Republikës së Turqisë në Mal të Zi Mehemet Nijazi Tanilir.

Në këtë tubim kanë marrë pjesë politikanët, këshilltarët, përfaqësuesit e policisë, shërbimit të mbrojtjes dhe institucioneve tjera komunale.

Ligjëruesit mbas përfundimit të seminarit në kabinet i ka pranuar kryetari i komunës së Ulqinit dhe për to ka organizuar drekë në një restorant të Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…