Kuvendi: TË PREMTEN PËR PHU DHE AKVA-PARK

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjNë Kolegjiumin e sotëm tek kryetari i Kuvendit komunal Fuad Haxhibeti shefat e klubeve të këshilltarëve janë pajtuar që të premten, më 26 shtator, të mbahet mbledhja e Parlamentit lokal, mëson Portali Ul-info.

Në këtë mbledhje do të diskutohet për Draftin e Planit hapësinor-urbanistik të komunës edhe për akva-park, për ç’gjë kryetarët e klubeve i ka informuar më afërsisht kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka.

Në koalicionin qeverisës më herët kanë vlerësuar që diskutimi rreth PHU-së duhet të rezultojë me miratimin e përfundimeve, sipas mundësisë me konsensus të të gjithë subjekteve politike dhe të gjithë komunitetit për këtë dokument më të rëndësishëm për këtë komunë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…