Kuvendi: THIRRJE PROKURORIT TË HETOHET PRIVATIZIMI I „OTRANTIT”

12_hotel_otrant_beach_ULCINJ_1Deputeti i Frontit demokratik dhe kryetari i Komisionit për kontrollin e procesit të privatizimit Janko Vuçiniq ka ftuar prokurorin e ri shtetëror Ivica Stankoviq që të merret me rastin e privatizimit të hotel “Otrantit” në Ulqin.

Vuçiniq tha që ky është shembull tipik i korrupsionit dhe i krimit të organizuar.

Ky komision kohën e fundit disa herë e ka shqyrtuar rastin e privatizimit të këtij hoteli në Ulqin.

Përkrahje kërkesës së Vuçiniqit i dha dhe deputeti i Partisë socialiste popullore Aleksandar Damjnoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…