Kuzman: PORTA NË ADË ËSHTË HARAÇ

2208-Ada-bojana8Srgjan Kuzman ka hedhur poshtë si “të pavërteta dhe pakuptimta” thëniet nga kumtesa e NHP “Riviera e Ulqinit”, në të cilën nga kjo ndërmarrje e akuzojnë për fundamentalizëm, tentim të shembjes së portës në Adë të Bunës, gjegjësisht për shkatërrim të nudizmit. Kuzman, i cili tash disa vite gjykohet me këtë ndërmarrje, për shkak të ndaljes së hyrjes në Adë të Bunës, ku përndryshe ka shtëpizën e vet, pohon që në “Rivierën e Ulqinit” me këto thënie për rrezikun e pretenduar që i kanoset nudizmit dëshirojnë të largojnë vëmendjen nga thelbi i problemit.

“Reagoj për shkak të opinionit publik dhe kurrsesi për shkak të kompetentëve në këtë ndërmarrje, para të gjithëve drejtorit Radomir – Mikan Zec, i cili për gati pesë vite më shkel njërën nga të drejtat bazë të njeriut – lirinë e lëvizjes. Akuzat për fundamentalizëm, për njëfarë rreziku për turizëm dhe thëniet për ferexhe dhe shembjen e portës, munden vetëm ti pengojnë atyre që në vitin 2009 më kanë ndaluar të hyjë në ishull dhe më kanë shpallur person të padëshiruar”

Reagimin e plotë mund ta lexoni duke klikuar KËTU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…