KUZMAN: ZECI MË TERRORIZON

Srgjan Kuzman nga Ulqini deklaroi që nga ardhja e Mikan Zecit në vendin e drejtorit gjeneral të NHT “Riviera e Ulqinit” vuan terror. “Edhe pse rregullisht i paguaj të gjitha detyrimet ndaj Të Mirave detare unë nuk mund të shkoj në shtëpizën time në Adë”, tha ai për “Dnevne Novine”.

Kuzman tha që nuk dëshiron të paguaj kalimin në rrugën publike sepse ajo, siç tha, është haraç i pastër. “Zeci nuk e ka të mjaftueshme rrogën prej tre mijë euro, por përfshihet ku do që mbërrin. Pa tender e ka dhënë tokën me qera e cila është në pronësi të Rivierës, ndërsa në zonën e Të Mirave detare, për shitjen e kallamboqit(misrit), për masazh, ndërsa Sllovenëve ju ka dhënë dhe një pjesë të plazhit. E, këtu ka baza për padi”, tha ai dhe shtoi që kundër Zecit prapë do të ngrejë padi penale.

Kuzman “apeloi tek organet shtetërore dhe tek ato që Zecin e sollën në Ulqin që atë njeri të moshuar ta largojnë nga funksioni dhe ta dërgojnë në pension, sepse koha e tij ka kaluar”.

Në thirrjet e Kuzmanit Zeci për DN tha vetëm që “nuk dëshiron të komentoi gënjeshtrat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë pjesë të objektit të Qendrës së Kulturës. “Fondi i librave, inventari i Bibliotekës,

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj dhe KS Tirana U 18, ku djelmoshat tane korren

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah deti. Kjo shtëpi, pas tërmetit 1979, u dëmtua shumë dhe u rrënua. Kujtimet

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040 016 Akcioni zgjat deri të dielën, me 27 nëntor.