Lajmërim: HAPET SEZONI I GJUETISË SË DERRIT TË EGËR

srb-lovciLajmërojmë të gjith gjuetarët se me datë 28.09.2014, do të hapet sezoni i gjuetisë për egërsirat me qime – derri i egër.

Të drejtë gjahu kanë të gjith gjuetarët të cilët e kanë paguar lejen e gjahut dhe kartelen.

Me këtë rast ju bëj thirje të gjith gjuetarëve që akoma nuk janë paisur me leje gjuetije të lajmrohen që të paisen me leje për gjueti, pasi që do të ketë kontrolla të vazhdueshme nga ana e ndërmarrjes për ruajtjen dhe kultivimin e egërsirave.

Me respekt,

N P. “Ulqin” Ulqin
Drejtori: Ajet Zaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…