Lajmërim nga Parking servisi: PARKINGJET PARA AMBULANTE FALAS NJË ORË

Lajmërojmë që nga data 12.04.2023 parkingjet para shtëpisë së shëndetit, rruga “Nënë Tereza” do të jenë falas për afatin kohësor deri në 1 orë.

Po ashtu njoftojmë qytetarët që ky vendim është marrë për shkak të pozicionit të këtyre parkingjeve para shtëpisë së shëndetit dhe lusim qytetarët që të kenë konsideratë për shfrytëzimin e tyre vetem në raste ku nuk ka vend tjetër parkimi.

Në rast të tejkalimit të kohës së lejuar të parkimit, mjeti special “merimangë” do të largojë makinat me lëshimin e urdhrit për pagesën e gjobës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…