Lajmërim për diabetikët: MATJA FALAS E SHEQERIT NË GJAK

Të enjten, nga ora 11 deri në 13,30, Farmacia “Panacea 2” (tek “Venusi”) të gjithë qytetarëve që dëshirojnë do të ja mas nivelin e sheqerit në gjak.Plavi krug, rrethi i kalterMatja e sheqerit në gjak do të jetë falas, ndërsa qytetarët dhe diabetikët do të munden në vend të konsultohen me mjekun specialistë dhe të marrin lajmërimet e nevojshme për sëmundjen e diabetit, si trajtohet, në ç’mënyrë dhe kur merren tabletat, insulina dhe terapitë tjera.

Shoqata e diabetikëve të Ulqinit fton anëtarët e vet dhe të gjithë diabetikët tjerë që të shfrytëzojnë mundësinë dhe në mënyrë profesionale të kontrollojnë sheqerin në gjak dhe në vend të konsultohen me mjekun specialistë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…