Lajmërim për organizimin e marshimit paqësor për Palestinën

Nisja e marshimit fillon në orën 15:00, nga Rrethi afër Xhamisë së Kryepazarit, dhe vazhdon deri në sheshin e Plazhit të vogël.

E shtune, 04. nëntor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…