Lajmërim: SONTE PA UJË QYTETI DHE ZONAT PËR RRETH

Lajmërohen të gjithë kosumatoret se për shkakë të punimeve në rrjetin kryesor të ujësjellesit në Gaç me datë 15.02.2024 nga ora 20:00h e mbremjës dhe me datë 16.02.2024 deri në orët e vona të mbremjës, nuk do të ketë furnizimi me ujë në qytet dhe në zonat për rreth qytetit.

Ju lutemi ta vloni ujin para përdorimit derisa gjendja të normalizohet.

Faleminderit për mirëkuptim.

Shpk ”Ujësjellësi dhe Kanalizimi“ – Ulqin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…