Lajmërim: TË MËRKURËN NJË PJESË E MADHE E ULQINIT PA UJË

Lajmërohen të gjithë qytetaret e Komunes së Ulqinit se për shkak të një havarie ne linjen kryesore te ujësjellësit ne lagjen Mali i Bardhë, të merkuren, me datë 06.09.2023, nga ora 08:00-16:00h nuk do të kenë furnizim me ujë lagjet si me poshtë:
– Mali i Bardhë
– Mëhalla e Re
– Meterizi
– Çivlak deri te Valdanoisi
– Liman ( zona e lartë)
– Pinjeshi
Faleminderit për mirëkuptim!
Shpk” Ujësjellësi dhe Kanalizimi “-Ulqin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…