Lajmërim: VLONI UJIN PAPA PËRDORIMIT

Lajmërohen të gjithë qytetaret e Komunes së Ulqinit se uji nga kroni publik ne Brajshë nuk ështe për pirje. Në bazë të analizave të bëra uji nga ky burim nuk është për pirje.

Ju lutemi ta vloni ujin para përdorimit derisa gjendja të normalizohet.

Faleminderit për mirëkuptim.

Shpk “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Ulqin

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…