Lajmërim: Vloni ujin para përdorimit

Lajmërohen të gjithë qytetaret e Komunes së Ulqinit se për shkakë të punimeve të cilat po kryhen ne Bulevardin “Teuta” (pompa e benzinit Kalamper) ka ardhur deri te prishja e tubacionit te ujësjellesit, ku si pasoj nuk do te ketë furnizim me ujë zonat e ulta të qytetit.
Ju lutemi ta vloni ujin para përdorimit derisa gjendja të normalizohet.
Faleminderit për mirëkuptim,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…