Lajmi më i bukur në 2020-ën: ULQINI QYTETI MË TOLERANT NË MAL TË ZI

Ulcinj, Ulqin, Kalaja, Stari grad, Mala plaza, Plazi i vogel, Rana, PristanUlqini dhe Kotorri janë komunat në të cilat është më së paku e theksuar shkalla e distancës etnike në Malin e Zi, tregoi hulumtimi i Qendrës për Demokraci dhe të Drejtat e Njeriut (CEDEM).

Kjo do të thotë se në këto dy qytete bregdetare janë më së paku të theksuara paragjykimet e qytetarëve ndaj grupeve të tjera etnike.

Ndoshta ky është lajmi, gjegjësisht fakti më i bukur në vitin 2020, kapitali më i madh i cili duhet të ruhet dhe të rritet. Sepse, vetëm qytetet që bazohen në tolerancë dhe drejtësi kanë të ardhme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…