LD në MZ: URIM ME RASTIN DITËS SË MËSUESIT 2014

Të nderuar nxënës, mësues e prindër,

Të nderuara shqiptare dhe shqiptarë,

Shfrytëzoj rastin që në këtë Ditë të Madhe të  gjithë mësuesve, nxënësve, edukatorëve, profesorëve, të gjithë punëtorëve të arsimit dhe të gjithë shqiptarëve, kudo që jetojnë e punojnë, që në emër të Lidhjes Demokratike në Mal të Zi, t’ju uroj 7 Marsin – Ditën e Mësuesit, Ditën e Bekuar të Arsimit Shqip.

Lavdi gjithë atyre që sakrifikuan e ranë në shërbim të shkollës shqipe e shkronjave shqipe, të ruajtjes së embrionit të qenies sonë kombëtare shqiptare.

Respekt po ashtu  të gjitë atyre që edhe sot me dinjitet e vetëdije të plot po u mësojnë germat e para të gjuhës sonë të ambël shqipe fëmijëve që për herë të parë, me gëzime e të qeshur hynë në klasën e parë.

Respekt të gjithë atyre mësuesve të cilët, përkundër vështirësive, pengesave dhe ndalesave, po gjejnë mënyra, që nxënësve në shkolla t‘ju mësojnë historinë e të parëve tanë, pa marrë parasyshë programet tona shkollore të gjymtuara.

Respekt për të gjithë ata që po vazhdojnë të mbajnë gjallë pishtarin e arsimit shqip, pishtarin e lirisë…

Gëzuar 7 Marsin – Ditën e Mësuesit!

Me shëndet e me suksese përherë.

Urime!

Ulqin, më 7 mars 2014

MEHMET BARDHI , kryetar i LD në MZ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”
Komuna: NËNSHKRUHET KONTRATA PËR RIKONSTRUKSIONIN – ASFALTIMIN E BULEVARDIT TEUTA DHE RRUGËS “28 DHJETORI”

Komuna e Ulqinit dhe SH.P.K. Putevi Bar, si ofertues me ofertën më të volitshme, kanë lidhur Kontratën për Rindërtimin – Asfaltim të Bulevardit Teuta dhe

Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE
Veprimtaritë Komunale: APEL QYTETARËVE PËR DEPONIMIN E DUHUR TË MBETURINAVE

U lutemi që në kontejnerët për mbeturina shetpiake të mos hidhni materiale ndezëse apo material të ndezur. Në këtë rast patëm problem një eksplozion mbrenda

Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA
Horizonti i Ri: TË RINJTË MËSOJNË PËR RREZIKUN NGA DEZINFORMIMI NË MEDIA

Fundjavën që shkoi OJQ Horizonti i Ri realizoi edhe një sesion trajnues me të rinjtë nga Malësia dhe Ulqini. Mysafir ligjërues në këtë aktivitet ishte

Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË
Uruçi: FASADAT NË FOKUSIN E BASHKËPUNIMIT TË KOMUNËS DHE FAKULTETIT NË TIRANË

Studentët e vitit të pestë dhe profesorët e Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU) të Universitetit Politeknik të Tiranës, qëndruan këtë fundjavë në Ulqin. Arsyeja

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E MADHE E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën më 30 nëntor, pa energji elektrike do të jenë këto vendbanime: Në